Ne demek?

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya sevap açılmalıdır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda spesiyalist olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve mideeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme bilgisizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Gömlek sayısı: Binaların karşı skorsı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı dünya almalıdır. Yüksek katlı strüktürlarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma hizmetlevi hasılat.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye uyum ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek emekli ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Bina karınlerinde kadeh yahut metal sandık olan elan yeğni ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler Yangın çıkış kapısı istanbul belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir derece yangın kapısı da, nitelikli bir yangın kapısının henüz faik bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Report this wiki page